Ταραντέλα Κούτ Νάϊ

v256
Ρεμαλοκουπωμένες μου γειά σας !!

Τσού ‘ πιακε ο πόνος τσου καρανπινιέρους να; τα καλοφτιάκουνε με τσ’Αλεφκιμιώτες τώρα π’ εχειμώνειασε και κόφτει και λένε να ξεκουμπιστούνε γιατίς δε θα ημπορούνε να σταθούνε ορθοί κει κάτου εις τον κάμπο του Τσιρκολάρες και είπανε να δώκουνε απουνταμέντο εις το παγιό νοσοκομείο που το επήρανε για οφίκια τους να τα ειπούνε για να μη μείνει καμμιά σκιά και ούλοι αδρέφια ειμάστενε φρατελι να γένει ρεκονσιλατσιόνε νασιονάλε καραμπινιέρίας και τση Κερκύρας κάτου από το γιοφύρι τση Μεσσογγής.
Όσο και να υπάρχει πάντως η βολοντά σκιές θα μείνουνε .
Από τσι ξυλικουτιές πόχει φάει ο κόζμος Θά’ χουνε γιά κάμποσο καιρό ακόμα μαυρισιές εις τα μάτια εις τα κεφάγια με τα καρούνπαλα εις το πλάτη ώς και στ’αχαμνά-φθού κύριε φυλακή το στοματί μου- από τα σουτίδια που ερίχνανε με τσ΄αρβύλες
Ωρέ μετά από τόσο μπούγιο και θλετε και παρδόν ωρές ?
Γιατί μας επεράσατε εδώ εις τσου Κορυφούς για το Πάπα τσι Ρώμης ?
Αμήτε εις τη μάμα ωρέ εις τα χωριά σας απ ‘απέναντι …
Εις το μεταξύ καλά νέα κι απο τη ΣΠάνια προβλέπω να μας έρχουνται κι απ’ έκεια τουρισται γιατί τσού πιακε χεσιό από τσι τρικυμίες και το κακό που τσού βρηκε εις τη Τενερίφα .
Τι παένετε εις τον ωκεανό ωρές τουριστοκοπέλες ?
Ελάτε κατά δώ μη ντύσετε τη μάμα μας στα μαύρα!
Δεν είναι σα κι εμάς κεί πέρα χτιούνε τα αλμπέργκα τους απάνου εις το κύμα και θα τα ρίξει σίσκαρα.
Εδώ πέρα τηρούμε τσου νόμοι και είναι τζάμι οι παραλίαι μας και τάλμπέργκα μας γερά δε πέφτουνε ούτε με τ΄αερόπλανα από τσου δίδυμους πύργκους ..
κι άμα δε πιστεύετε σας έχω και σινεμά να το ειδήτε
Φιγιάααααααααααα κοπέλες !!!!!και κουπωθείτε καλά εις το στεφάνι σας δίπλα και σφιχτετόνε μη σας τηνε κάμει…..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.