Πολιορκία…

42301096_2120400534645697_46193889391935488_n

Πολιορκία… – του Ποντίγιου

Σε κλοιό σκουπιδιών ξανά πολλές συνοικίες της πόλης, αφού επιλέγονται φανερά πλέον τα σημεία απ’ όπου γίνεται αποκομιδή. Έτσι, και ενώ βρισκόμαστε προ των πυλών του φθινοπώρου, η υγειονομική απειλή αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί όταν ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια… Κατά τα άλλα, κάποιοι ετοιμάζονται να φορέσουν τα κουστούμια των «σωτήρων» και των «αναμορφωτών», προκειμένου να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα της ανυποληψίας στα οποία έχουμε περιέλθει ως δήμος.

Και η πολιτική ζωή συνεχίζεται και διαιωνίζεται, μαζί με την κουταμάρα που μας δέρνει και δε τους γυρίζουμε την πλάτη ολονών. Πάλι στα μπαλκόνια θα βγουν να λαϊκίσουν για τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι για το καλό μας, θα ζητήσουν εμπιστοσύνη και τις γνωστές τρίχες κατσαρές που ξεστομίζουν ανά 4 χρόνια(τώρα έγιναν 5). Μαθαίνω ότι γίνονται πρόβες για ταχυδακτυλουργικό ανώτερο αυτών του Κόπερφιλντ, με το νησί να χωρίζεται σε δύο δήμους. Βέβαια. Πως θα βολευτούν οι αόρατοι βουλευτές του νομού, άλλωστε; Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται πλέον. Το χειρότερο όμως απ’ όλα, είναι ότι μάθαμε να ζούμε με τα «σκουπίδια»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.